Jag

Kvinna, (ja faktiskt trots att jag själv tror att jag är en tjej, typ tonåring och tror därmed att kompisars tonåringar tycker att jag är ascool, vilket de naturligtvis inte gör) fyller 34 till sommaren.

Bor med maken Hans-Peter, sonen Iggy (född november 2011) och dottern Rio (född december 2013) i Dubai. Flyttade hit 2008 pga kärlek helt enkelt.

En ”hemmafru” som hatar ordet hemmafru och allt det står för i folkmun, har det tuffaste och bästa jobbet man kan ha, ta hand om sina barn. Hatar att laga mat och städa (gör det därför ytterst sällan, konstigt för en hemmafru kan tyckas), grym på att tvätta dock(när jag inte färgar makens kläder). Älskar att skriva, har några drömprojekt i huvudet, ett pågående och fler ska det bli hoppas vi.

Som person (om jag får säga det själv) omtänksam, lat, snäll, orolig, glad, arg, bokslukare, social (med mina vänner), osäker (i nya miljöer och på engelska hör och häpna), modeintresserad, bloggläsare av rang, instatorsk, känslomänniska, lattedrickare, katastroftänkare å det grövsta, kärleksfull, tycker det är halvkul att leka med barn tittar hellre på, kreativ med rätt stimulans och om tid finnes, anser att man kan leva på pizza, hamburgare, pasta, ost, charkuterier och vin, borde träna mer inte bara snacka om det, älskar långa PW med nån bra podcast i öronen, föredrar vinlunch framför middag, shopping motto: man kan ALDRIG få för många väskor eller skor (hur gott luktar inte en ny handväska som en ny bebis nästan), panikst rädd för plötslig spädbarnsdöd, cancer och olyckor, tycker mycket om många saker och står för det.

Semestrar helst i huset i Stockholm med nära och kära runt omkring, på en paradisö, en stad i Europa eller NY.

Oehört tacksam över varje dag det inte händer något hemskt och njuter därför av var dag.

Här får ni följa vårt liv, mina tankar, mina intressen min livstil helt enkelt. Take it or leave it! (Det lät tufft så tuff är jag inte)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s