Tackkort

Jag är kanske lite gammalmodig men jag älskar att få men framför allt att skicka ”snigelpost”, (skriver också helst anteckningar i anteckningsböcker)  julkort (vet ni som hängt här länge att jag nästan är besatt av, kommer kanske bli den sista människan på jorden som skickar, lägger mycket tid på det, börjar planera redan i juli :)), födelsedagskort och tackkort hör till favoriterna. Nu skickar man kanske inte tackkort så ofta men när vi fått våra älskade små ungar har vi skickat tackkort. Redan för 7 snart 8 år sedan när Iggy föddes sattes ett väl genomtänkt tema för våra vad det skulle visa sig bli iallafall tre tackkort. De små liven omringade av pappas trygga händer i svart vitt, älskar de här bilderna så, det betyder så mycket för mig, de finns naturligtvis också uppförstorade på väggen här hemma.
Farbror Erik tog de fina bilderna och fixade de fina korten.
Snart är det dags för det årliga morsdags kortet, hm vad ska vi ha för tema på det mån tro? Ja jag vet jag är besatt av rutiner och traditioner.

Tycker ni de är lika? Ungefär samma ålder, B är något äldre.

tack kort kopiario-bw kopiaIMG_4934BWcrop
IMG_8481

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s