Vi har flyttat!

Jo men visst, om nån har missat det så har vi flyttat! Efter 6 år i förra huset var det av olika anledningar dags för ett nytt hus, i samma område dock. Älskar området, hyfsat nära till skolan och väldigt nära makens jobb, massa barn, grönt, tryggt, förskola till B när det är dags, liten mataffär, gym, restaurang mm så vi är väldigt glada att vi hittade ett nytt hus här. Ni får en sneak peak, men i typ alla rum är det kaos, tar såååå lång tid att komma iordning blir galen. Har en massa tid att fixa egentligen men med en sjövild 11 månaders som ca 300 ggr om dagen riskerar sitt liv är det inte lätt, men det får helt enkelt ta den tid det tar, små små baby steps varje dag. Apropå baby steps, Balthazar övar som tusan på att gå, blir spännande att se om han som sina syskon kommer gå innan 1. Allvarligt hur är det möjligt att han fyller 1 om en månad? 1 år han va ju nyfödd typ igår. Hade gärna haft fler barn men alltså ärligt talat hade jag typ förträngt att han kommer va mellan 10 mån-2 år som är HELT livsfarlig och ett evigt pass 24/7, men vem vet jag kanske förtränger det igen :-).
Ja förutom att fixa i nya hemmet och passa vilding, jobbar jag så mycket det går, spännande saker på gång, hämtar och lämnar stora barn i skolan, på aktiviteter, playdates och kalas, fullt ös medvetslös alltså som vanligt. Nu väntar vi på att årets första besök ska landa in i början av nästa vecka.. Som vi längtar!
Ha en fin dag vänner!
0ddefd5a-af70-4130-9890-eb5ea0538dcdimg_6571img_6572

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s