Fin besöket

Ja, tiden bara rusar på som vanligt, vill hitta paus knappen men den verkar inte finnas..
Förra veckan hade vi bästa mamma och pappa här, vi hann med lite av varje, mest blir det häng hemma mellan barnens skola och aktiviteter. Bullbak, pyssel och mys står högst upp på barnens önskelista när momo och mofa kommer. Alltid jobbigt när de åker, men nu går det snabbt till jul och vi ses igen. Tusen tack för mysig dagar!
Nu blir det om möjligt ännu mer att göra, hösten är så kort och mycket ska hinnas med. Nu laddar vi för två födelsedagar med kalas och allt vad det innebär, julfester, avslutningar, massa andra kalas, nationaldagsfirande, en hel del jobb för mig och många resor för maken, bara att kavla upp armarna och racea mot jul.

IMG_5858

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s