Happy Halloween!

Jag är inget större fan av den här traditionen, beror med största sannolikhet på att jag inte har nån egen relation till den. När vi var barn var det inget vi firade. Men här är det hysteriskt och våra barn växer ju upp här så det är bara att fira på.
De va så överspeedade igår, sparang över gatorna för att hinna med så många hus som möjligt innan godiset tog slut, vi föräldrar fick hålla högt tempo för att de inte skulle bli överkörda, allt vett va som bortblåst. Och godis fick de, HERREGUD, kommer inte behöva köpa fredagsgodis förrän till påsk typ. Mycket nöjda barn som somnade vill jag lova.
Sötast va helt klart den lille pumpan! Tusen tack fru Z för dräkten!
Idag blir det storhandling och fix och trix för inatt kommer fin besök!
IMG_5788

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s