Alltid nära

Jag är visserligen i stort sätt alltid med barnen (förutom när de stora är i skolan och kanske nån helg eller två under året), MEN jag älskar att bära deras namn runt halsen tillsammans med mitt dophjärta som jag fått av mamma och pappa och ett H som jag fått i present av en kär vän. Jag har inte så många smycken, byter aldrig alltid samma (ok jag har en festring jag byter till ibland), varje smycke betyder något väldigt speciellt och jag kommer aldrig byta. Att hela tiden påminnas om det fina varje smycke symboliserar gör att iallafall jag känner en oerhörd tacksamhet varje dag. Det är inte alltid lätt, mellan blöjbyten, nya tänder, en ständigt undrande snart 7 åring, en mammig snart 5 åring som dessutom älskar att retas och bråka med varandra, aktiviteter, jobb och allt annat som ska göras. När det känns lite tufft tar jag ett djupt andetag och fingrar efter halsbandet, drar berlockerna lite fram och tillbaka längs kedjan, lugnet och tacksamheten infinner sig, kanske ytligt men det funkar för mig och alla sätt är ju bra utom de dåliga. Dessutom älskar barnen att pilla och läsa sina namn när de sitter i mitt knä. En dag när jag är borta vill jag att barn och förhoppningsvis barnbarn ska bära mina smycken och tänka det här var verkligen mamma/mormor/farmor.IMG_5720

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s