Första poolbadet, succé!

Den lille glade ungen (om än något frustrerad över att han inte får häng på hur man kryper), har äntligen fått testa poolen. Tar tydligen lite längre tid med allt för trean, både Iggy och Rio gick på babysim vid 5 månader, men nu ska även han få börja.
Vi mjuk startade och testade badringen, som han älskade det.. Jag är som besatt av att mina ungar ska kunna simma bra, vatten är så läskigt så det är viktigt att de känner sig hyfsat trygga snabbt, speciellt här där det är pooler överallt.
De får hålla på med vilka aktiviteter de vill men simningen får de inte sluta med förrän de simmar bättre än mig (vilket de säkert gör redan men det låtsas jag inte om :-))
Så nu är han invigd och älskade det lika mycket som sina syskon, älskar att han även har samma badkläder som de hade, jag har typ sparat allt, vagnar, sängar, kläder, leksaker.. Miljövänligt och bra..
En annan sak, hur sjukt är det inte att han och Iggy ser typ exakt likadana ut, som att vi fått samma bebis en gång till.. Visst det är samma gener men ändå..
Ofantligt söt är han lille Baz..IMG_5491IMG_5492IMG_5493

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s