Min dag i bilder (igår)

Long time no see.. Ja ni vet ibland tappar jag sugen ett tag sen kommer den tillbaka, vi får väl se hur länge den här gången.. Tiden har ju komprimerats ännu lite mer sen lilla B kom naturligtvis.
Hursomhelst, sommaren har varit lång, härlig och väldigt varm alldeles för varm om ni frågar mig. Nu är vi tillbaka och har fått in alla nya rutiner hyfsat, Iggy har börjat Y2 och Rio FS2, nya lärare Mrs Krol och Ms Wallace, verkar toppen båda två. Rio har börjat på dans och fotboll, Iggy kör på sin dans och ska även han spela fotboll och simning för båda såklart.
Jag och inte så lilla B längre kamperar dagarna igenom, han är så otroligt glad den där lilla ungen, jag så otroligt tacksam för de där tre alltså, så jobbar jag en del, haft en rivstart vilket är jätteroligt!

Tänkte köra en ”min gårdag i bilder” för att komma igång igen..

IMG_5456
Började morgonen med en kopp ljummet citronvatten..
IMG_5457
När övriga familjen åkt till skolan vid 7, då går vi på promenad, ÄNTLIGEN går det att vistas ute en liten stud så tidigt på morgonen utan att dö, men svetten rinner när vi kommer hem.
IMG_5458
Älskar denna vy..IMG_5459
När vi kom hem åt vi frukost och somliga av oss tog en morgonlur, helst i mammas famn och vem kan motstå sovande bebis, de växer ju för forta8d2873f-f39e-4708-b951-e4396f1c98e8
Sen stack vi iväg på ett möte för ett jobb vi ska göra på lördag på ett väldigt fancy ställe, kommer bli så himla bra!IMG_5461
Väl hemma igen var det dags för lunch, jag älskar att vara gravid och ha bebisar men det här med matandet är det jag gillar minst, HATAR kladdet. Jag är dock OBESKRIVLIGT nöjd med att jag lagar egen mat till honom. Ja men det gör väl alla tänker ni, de där burkarna man kan köpa är ju livsfarliga. Jag erkänner att jag till de andra två gav nästan bara burkar, finns flera anledningar till att det blev så och det kan jag ångra när jag tänker på det, jag håller tummar och tår för att de trots burkmat kommer leva ett långt friskt lyckligt liv.
Baz är ett riktigt matvrak, äter allt jag lagar åt honom, jag laborerar med alla möjliga rätter, oftast en variant på det vi äter men med utan salt då naturligtvis. Mycket fick och kyckling blir det med grönsaker i alla dess former, potatis, sötpotatis eller pasta. Kött har vi inte testat än, vi äter bara det en gång i veckan (bolognese), kanske gör jag en variant på det också snart. Ja ni hör ju hur omåttligt stolt jag är över det här, får kanske göra ett inlägg bara om hur duktig jag är på det 🙂IMG_5467
Sen va det dags att åka till skolan och ta Rio på hennes första fotbollsträning, succé, hon älskar det. Det va lite i varmaste laget med över 40 grader i skuggan, men from nu blir det bättre vecka för vecka, bara att hålla ut. (För er som undrar verkar det som att barn som är födda här klarar värmen MYCKET bättre än oss vuxna inflyttade)IMG_5474
Hemma igen blev det fullt ös som vanligt, B far runt och lägger sig i överallt, de stora åt mellis och svirade om till dans lektion.IMG_5470
Lite gos innan avfärd..C63E5976-E8D1-4979-BD08-A42C135A35C8
Väl hemma igen va det dusch och pyjamas på innan läggdags..IMG_5475Pappan kom hem och la barnen så jag kunde åka och träna body burn!
Va svårt osugen men när det väl är gjort är man ju så nöjd och efter en kopp te sover man väldigt skönt! Fick en väldigt fin överraskning av min make också, men det kan vi ta i ett annat inlägg!
Det va gårdagen det! Ha en fin afton!

En tanke på “Min dag i bilder (igår)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s