Det ska börjas i tid…

Önskar bara jag inte varit en så lydig mamma idag, utan trotsat och gått in nån timme tidigare än jag gjorde. Då hade jag kanske sluppit vika om båda barnens garderobs innehåll, hela skåpet med alla våra ny manglade lakan och skåpet med alla handdukar. Eftersom de där två äldsta busungarna tydligen bestämt sig för att byta plats på det och därför rivit ut precis ALLT ur ALLA skåp på golvet… Man tror att de är stora nog att leka en stund uppe själva medans jag ammar, byter blöja och söver bebis, men det hittas alltid på bus, man måste vakta dem som en hök alltså. De har så otroligt roligt ihop, leker så fint (oftast iallafall, när inte Iggy råkar bita sin syster i kinden för att han ibland får lust till det, eh jaha) älskar att sitta och lyssna lite på avstånd, så gulligt. Måtte deras otroligt nära relation hålla i sig, lite bråk får man naturligtvis räkna med men på det stora hela är det en väldigt harmonisk och fin relation de har.IMG_4973

En tanke på “Det ska börjas i tid…

  1. Ni är så efterlängtade och Välkomma hem🇸🇪❤️
    Stort Grattis till världens bästa killle, så välförtjänt, LoveYou❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s