Kung

Så kände han sig igår vår lilla kille. Det var inte bara midsommarafton utan även dans show på Dubai opera för sonen minsann. Inte klokt va stort för honom och för oss naturligtvis. Han va såååå stolt efteråt och trött det har varit långa sena dagar med receptioner sista veckorna men så bra det blev! Jag fällde såklart både en och två tårar, lille vän på den stora scenen, när han körde loss i mitten och publiken exploderade i jubel ja då visste jag knappt vart jag skulle ta vägen, vilken känsla, stolt är bara förnamnet. Han har verkligen hittat sin grej, älskar sin dans, nästa år vill jag ta fler klasser mamma..
Nu är det snart fotboll, ska försöka hålla mig vaken, är alldeles för nervös egentligen vill bara att det ska va över, känner mig lite ruggig också, halsen svider. Måste ju va pigg imorgon, årets viktigaste dag!IMG_498196eed00c-9693-4387-8c74-d45aac36e343bd7be12b-9142-463b-b7ba-b91e881bcfbd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s