Lika som bär

Det är inte klokt va lik lillebror är sin storebror, som att vi fått samma barn en gång till. Vissa kläder har jag kvar sen Iggy va liten så när han får på sig dem blir han om möjligt ännu mer lika. Ska bli så himla roligt att se om likheten kommer hålla i sig allt eftersom han växer.
Världens goaste bebis (tycker naturligtvis alla mammor), glad, gosig, nyfiken, sover bara korta stunder på dagen och vill absolut inte ligga ner längre, ska upp upp upp, älskar att titta på sina syskon de är roligast i hela världen, mamma och pappa duger också fint, sover hela natten (det vågar man ju knappt skriva för det kan ju ändras precis närsomhelst).
I går ”fyllde” han fyra månader den lille grodan, nu får tiden gärna stanna en stund, det går alldeles för fort. Jag njuter verkligen i fulla drag, varje dag, då det NOG är vår sista bebis (kanske går att övertala maken till en till), det är ju så himla mysigt med en bebis!
Vi älskar dig till månen och tillbaka miljarder gånger lilla söta Balthazar!IMG_4954IMG_4951IMG_4950

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s