Yoga boy

Försöker som sagt träna lite när det går att trycka in, två dagar i veckan kör en vän till mig yoga hemma hos sig, det passar så bra för då kan jag ta med Balthazar. Det är under hans morgonlur så jag hoppas alltid att han ska sova men det går lite si sådär med det. Han sover väldigt bra på natten men på dagen vill han helst sova i famnen annars sover han bara korta stunder.
Idag skulle han inte sova alls, så jag la han på mattan framför mig (lite rädd att han skulle störa de andra men de var ok) han låg där under hela tiden och skrattade högt åt mig när jag gjorde olika övningar över honom, porlande barnskratt är ju det bästa som finns så alla i rummet små log lite hela tiden. Lagom till den avslutande vilan tro det eller ej, somnade han i min famn. Så vi låg där tätt tätt ihop och lyssnade på avslappningsmusiken och de avslutande orden Lina läste. Kände ett sånt otroligt lugn, sån glädje och tacksamhet, fick gåshud över hela kroppen, endorfinerna pumpade runt samtidigt som min fina lilla minsting sov gott och tryckt i min famn. Svårt att förklara men det va en av de finaste stunderna i mitt liv, den läggs i minnesbanken. Det är de små sakerna som är de bästa. Min fina glada lilla unge!IMG_4778

En tanke på “Yoga boy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s