Det här med att amma

Orkar inte riktigt med den debatten, jag tycker man gör som man vill/kan. Alla gör så gott de kan och 99,9% av alla mammor vill ju sina barn väl så de gör naturligtvis det som är bäst för deras situation. Glad mamma glad bebis är min devis.
Jag har ammat alla tre i ungefär 6 månader (inte den sista än då men det är planen om det går). Jag mår verkligen inte bra i början efter en förlossning, gravidhormoner ut amningshormoner in inge bra för mitt psyke men det går över efter en månad eller två det har ju lärt mig så jag har kämpat på mest för att jag är lat, enklast att ha maten i tuten liksom. De har alla tre även fått ersättning om så har behövts av olika anledningar i omgångar.
Börjar nu efter snart 4 månader känna mig rätt sliten i kroppen, den har liksom slut på depåer känns det som, jag har hela tiden ätit extra vitaminer i tablett form för jag har även lärt mig att kroppen brukar kännas rätt slut efter ett tag. Har börjat träna både yoga och pilates lite försiktigt för att få tillbaka styrka, går promenader om tillfälle ges, men tar det rätt lugnt, kroppen måste få repa sig lugnt och fint känner jag. Men som sagt depåerna börjar nog sina för nu har jag i flera omgångar fått förkylningsblåsor i munnen, alla vet ju hur ont det gör. Första gången va jag förkyld så det va därför antar jag (haft sånt virus innan) men sen har de kommit tillbaka, mitt humör dalar av de där pyttesmå som gör så jäkla ont. Tänker att de kanske kommer för jag har vitaminbrist? Kan det stämma? Hursomhelst nu kör jag all in för att boosta kroppen med nyttigheter choklad hjälper tydligen inte. Min lilla hjälpreda hjälper till såklart, minst två gröna smoothies om dagen ska avnjutas. Spenat, grönkål, acai, banan, citron, avocado, mandelmjölk och lite chia frön va det i den här rackaren. Inga fler blåsor tack! Lite piggare på eftermiddagarna skulle ju inte skada heller..IMG_4757

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s