Sen sist

Har ”vi” eller rättare sagt Lakers vunnit SM guld, Polarcus har fyllt 10 år och firat med pompa och ståt, tom Burj al Arab firade i Polarcus grönt. Lille Balthazar växer typ så man ser det när man tittar på han, går i rasande fart. Från att ha gått lite trögt med vikten i början har han snart fördubblat sin födelsevikt. Han ler mest hela tiden, äter och sover, vågar knappt skriva det men skriker gör han verkligen inte ofta bara när det blir för varmt i bilen. Älskade lilla unge så otroligt tacksamma över att ha dig i vår familj!

Veckorna går verkligen i rasande tempo när alla ska på aktiviteter åt alla håll, känns som jag bor i bilen. Helgerna försöker vi vika till familjetid men just nu är vi mitt inne i party säsongen här innan ramadan börjar så det har varit 10 kalas på 3 veckor och då har jag ändå tackat nej till några. I helgen fick maken ta kalas och barn då jag skulle jobba med en väldigt rolig grej som jag ska visa så småningom. Som ni ser gick han all in och stod för underhållningen..

Livet är ju inte bara guld och gröna skogar, tyvärr har min mormor gått bort. Väldigt sorgligt förstås. Så svårt att ta in att nån som alltid funnits där plötsligt är borta, hur är det ens möjligt? Att det bara tar slut plötsligt, jag tycker det är så jobbigt. Svårt att förstå, kan inte alls förlika mig med det. Så glad att vi sågs i julas och att hon iallafall fick se Balthazar på bild, vila i frid lilla mormor!
Vi håller nu tummarna att B hinner få sitt pass så vi kan åka hem på begravningen nästa vecka.
EC804505-CC54-4746-A5FF-F2A2D6E2D076IMG_4385IMG_4366IMG_4432IMG_435313E7B3A2-EA55-4CA9-8E44-89333FC813E521834da6-eea5-419e-ba84-4292f2ad9035

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s