Påsk

I vanliga fall passerar påsken ganska obemärkt förbi då det inte är nåt extra ledig här eller så men just i år sammanföll den med en massa firande av både bröllop och födelsedag och barnens spring break så i år har vi firat. Så himla mysigt då vi haft hela familjen här med mamma i spetsen som styrt upp både äggletning, påskris (tagit med ris från Sverige tom), påskkyklingar, prinsesstårta osv, tack bästa mamma.
Torsdag va det som bekant det fantastiska bröllopet, Fredag tog vi det hyfsat lugnt, kvällen avslutades med post wedding party hos Erik och Hilde. Lördag och påskafton började med födelsedagssång följt av påsk/födelsedagslunch på vår favorit restaurang Maine med mamma, pappa, bror, svärföräldrar, Erik, Hilde, Erik, Maria och Andreas, lite tårta hemma efter det med avslutande grill och så en liten sängfösare på Siddharta lounge. Söndag fick vi besök av våra kära vänner fr Norge fam Steen-Hansen som också är här över påsk, idag måndag kör vi vila och uppladdning inför kvällen, mer om det i nästa inlägg..
Tusen tack  för mysig helg nära och kära, vänner och familj som förgyllt denna helg!IMG_4172

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s