LOOOV!!

Ja men det va ju fem veckor sedan sist så det är väl bäst vi slänger in en veckas lov så här precis innan bebis kommer. Visste inte riktigt hur jag skulle orka underhålla de små en hel vecka så jag signade upp dem på skidskola. Smart ju, de får lära sig åka skidor och ha kul medans jag får en kaffe i lugn och ro. Smart så långt till att de ju inte direkt är vana vid skidgrejer. Så höggravid ska jag alltså få på dem pjäxor, kläder, hjälmar bland
200 000 andra människor. Inte så smart ändå, men det går bra tog med lite assistens igår hoppas det löser sig idag också. Barnen har kul det är ju huvudsaken!
Det närmar sig bebis med stormsteg och imorgon kommer mamma och pappa det längtar vi alla efter, Rio längtar mer efter dem än efter lillebror.
Jag mår fortsatt bra, trött och otymplig men inget allvarligt börjar dock bli rejält nervös för operationen, det är ju ändå en stor sak men vi hoppas att det går bra. Lite namnångest också, måste vara bestämt innan vi får åka hem från sjukhuset. Igår hade vi lite drama här när vi insåg att vi glömt vårt äktenskapsintyg i Stockholm, det måste man  ha med sig till sjukhuset när födelse intyg ska skrivas och ja man måste ju va gift för att få barn annars kan man råka illa ut. Tackolov löste det sig sig nu är det med hjälp av goda vänner, (tusen tack för det) på väg till Växjö med expressbrev så det kommer hit med mamma och pappa.
Härrom dagen blev jag bortskämd med en mysig frukost av några kompisar, fick så fina blommor och den där boxen kommer jag spara för evigt och plocka fram när det känns tufft då och då. Ja ni ser ju att jag är lite trött.
Just blommor är det ända jag sagt att jag vill ha efter bebis när nån frågat, sista bebisen och jag vill gå all in. De andra gångerna är jag den ända på sjukhuset som inte haft ett valv av ballonger utanför dörren i blått eller rosa, ok inte den ända kanske men många har det, och hav av blommor och tårtor av Patchi choklad. Skämt å sido det är lite överdrivet tom med för att vara mig (som älskar att fira) men en liten blombukett kanske maken kan skaka fram.

Alla hjärtans dag idag, ta hand om era nära och kära varje dag och kanske lite extra idag!
Stor kram
IMG_3776IMG_36002fdf6e12-fde4-4cd4-a755-75f1f5085c23

En tanke på “LOOOV!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s