Ready to pop

Bara några veckor kvar nu, så spännande men också nervöst. Jag gillar inte sjukhus och operationen jag ska genomgå är ju inte liten direkt, men jag jobbar med att tänka bara positiva tankar och har bebisskrik som målbild.
Namn då, jodå vi har ett gäng som vi väljer mellan men jag tror nog vi har en vinnare, vill bara träffa honom innan vi bestämmer oss helt.
Jag mår fortfarande fint, visst börjar det bli lite otympligt men faktiskt inte jobbigt alls. Tränar fortfarande 2-3 ggr i veckan.
Min fina vän och kollega Kistin tog lite bilder på mig förra veckan, vi har ju tagit gravidbilder med de andra två också, som vi har inramade, så en fråga vilken tycker ni vi ska förstora och rama in, färg eller svart vit? De är så fina om jag får säga det själv.. Hon är grym den där Kristin!
Annars då, jodå allt rullar på, barnen trivs i skolan, leker med sina kompisar, går på sina aktiviteter, gör läxor. Maken har äntligen lugnat ner sitt resande, han har faktiskt varit i landet i nästan två veckor nu, rekord!
Så har vi haft finbesök av min älskade kusin Nora, i 10 dagar fick vi ha henne alldeles för oss själva. SÅ himla mysigt! Tusen tack bästa du!

Livet är ju inte alltid guld och gröna skogar tyvärr, igår fick jag tråkiga besked, tårarna rann och jag önskar jag kunde va i Sverige och krama en som behöver det extra mycket just nu. Ta hand om varandra! Livet är skört!

Hanna BWHanna Farg

5 tankar om “Ready to pop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s