Staycation

I onsdags checkade vi in på samma hotell som fam P, så himla härligt att semestra i sin egen stad. Att vädret börjar bli helt perfekt gör ju inte saken sämre direkt och så bästa vänner på det, en pang minisemester helt enkelt! Barnen badade och badade, timme ut och timme in, vattenland hanns med och lek såklart. Malin och jag hann med en spa sejour och så härliga middagar tillsammans allihop såklart.
Imorse åkte de åter mot Svedala men vi stannade kvar över dagen och körde en familjedag, himla mysigt det också.
Och maken har vi fått ha med oss hela tiden, visst har han varit en del på telefon och framför datorn men mest har han varit med oss. Jag har verkligen passat på att lata mig, ladda batteriet och faktiskt njuta av lite lugn och de där sparkarna i magen som man känner allra bäst när man är still. Läst lite, lyssnat på några poddar och gubbsovit.
Tack alla för härliga dagar!IMG_2849IMG_2822IMG_2863

2 tankar om “Staycation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s