Finbesök

Nu har guest season dragit igång så smått.. Först ut är bästa bror, tätt följt av fam P och momo och mofa.
Det har badats, spelats spel, ritats och pysslats, så skola, jobb, och aktiviteter på det och en del party för lillebror. Vi har firat Alma, 17 år herregud! Spelat pingis och gjort läxor.
Maken jobbar och står i som vanligt, vi ser knappt röken av honom men nästa vecka har vi midterm (vårt höstlov kan man väl säga) då har han lovat att försöka va ledig iallafall två dagar då vi ska bo på hotell med fam P.
I helgen ska vi ha ett litet invigningsparty med Halloween tema för GATG butiken, så en del att förbereda för det.
Ja, så livet rullar på, vardag när den är som bäst, magen växer, vi mår båda bra, tror minsann det är en kickboxare som (om allt går bra) kommer göra entre där i februari.  Kan inte komma ihåg att nån av de andra sparkat så här men man glömmer ju så snabbt. Namnet vi gillar är fortfarande aktuellt, så kanske blir det det. Rio tycker dock att han ska heta Mr Higgins (rektorn på skolan heter det, oklart om hon tycker det är väldigt fint eller om hon bara är väldigt förtjust i sin rektor) Iggy tycker han ska heta Mohammed, vilket han gärna berättar för alla att hans lillebror SKA heta. Så alltså jag och maken gillar samma namn, vi får väl se
Nähe, nu ska Halloween förberedas, karva pumpor står på schemat.IMG_2573IMG_2574IMG_2575IMG_2695Roppis obeskrivligt stolt över sina gymnastikkläder hon fått ärva av Iggy klasskompis Darcie. Så stolt att hon nu vill sluta på balett och börja på gymnastik istället…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s