Mina hjärtan

De där två, ler och långhalm, som de älskar varandra och vad roligt de har tillsammans. Hoppas verkligen det fortsätter så genom livet, min bror är min bästa vän, de ser ju det har vi tur kopierar de det rakt av. Det kommer ju inom inte allt för lång tid om allt går bra, si sådär 18 veckor adderas ännu en liten knodd. Visst bråkar de ibland så rutorna skallrar men mest av allt leker de faktiskt fint ihop och skrattar mycket. Lillasyster blir svårt avundsjuk när storebror ibland ska iväg på playdate alldeles själv, va utan mig, vad ska jag göra då? gråter hon. Lilla vän!
Lillebror då, jodå han mår fin fint, växer och frodas som han ska v 21 imorgon. Äntligen kan jag känna att han rör sig där inne, så skönt det blir mer på riktigt då liksom. Iggy och Rio va med på UL härrom veckan, Iggy tyckte det va spännande att se honom och speciellt höra hans hjärtljud som lät som en beat. Rio var mest upprörd för att det fortfarande är en pojke och inte en lillasyster, hon trodde att det på nåt sätt skulle ha ändrats. När hon pratar om honom envisas hon med att säga hon.
Doktorn berättade att bebisen kan höra deras röster nu så om de pratar och sjunger kommer bebisen känna igen deras röster när han kommer ut, det va spännande såklart.
Jag mår bra, lite illa ibland tror det är lite surt i magen av nån anledning, tränar pilates 2-3 ggr i veckan, känner mig stark, är dock väldigt trött på kvällarna men efter allt flängande dagarna i ända kanske det inte är så konstigt.
Så diskuterar vi namn såklart, eller jag kommer på maken säger nej eller ja kanske, just nu är vi faktiskt överens och testar ett namn när vi pratar om honom. Vi får se hur det blir..
Ha en fin dag! FullSizeRender82FullSizeRender83FullSizeRender81FullSizeRender84

En tanke på “Mina hjärtan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s