Studio GATG

Nu så nu slår vi upp portarna till Gardner and the gangs första butik, eller studio som vi valt att kalla det. Vi kommer använda det som kombinerat kontor/showroom/butik. Vi kommer kunna ha events, castings och andra trevligheter.
Imorse hade vi en liten pressfrukost där Kristin presenterade märket och visade lite nyheter.
Kristin har fixat och donat i veckor jag har hjälpt till lite på ett hörn, mellan resande make, skolinskolning, sjukdomar och ja allt annat. Det har blivit så himla fint, ska bli riktigt roligt att hänga här.
Om ni är i Dubai är ni naturligtvis hjärtligt välkomna, ligger i Courtyard collective i Al quoz. Ligger ett riktigt trevligt cafe vägg i vägg, Boston Lane och ett par trevliga inredningsbutiker också.FullSizeRender76FullSizeRender79FullSizeRender78

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s