Studio GATG

Nu så nu slår vi upp portarna till Gardner and the gangs första butik, eller studio som vi valt att kalla det. Vi kommer använda det som kombinerat kontor/showroom/butik. Vi kommer kunna ha events, castings och andra trevligheter.
Imorse hade vi en liten pressfrukost där Kristin presenterade märket och visade lite nyheter.
Kristin har fixat och donat i veckor jag har hjälpt till lite på ett hörn, mellan resande make, skolinskolning, sjukdomar och ja allt annat. Det har blivit så himla fint, ska bli riktigt roligt att hänga här.
Om ni är i Dubai är ni naturligtvis hjärtligt välkomna, ligger i Courtyard collective i Al quoz. Ligger ett riktigt trevligt cafe vägg i vägg, Boston Lane och ett par trevliga inredningsbutiker också.FullSizeRender76FullSizeRender79FullSizeRender78

En tanke på “Studio GATG

  1. Recovery skin, plastic wrinkles without jabs and procedures is available to everyone. Chemical elements remove components of old cells. Epidermis swiftly is updated. A face without wrinkles and signs of acne. Significant improvement of the external appearance of the skin. Rejuvenation, plastic, removal wrinkles are guaranteed.
    make chemical peeling invented by German workers in the 19th century. Since then, reliability procedures has grown several times. Result can purchase and household conditions. Skin becomes smooth and light, without wrinkles, redness.
    chemical peel before and after photos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s