Feber in da house

Kom smygandes på sonen i lördags, vid läggning va den uppe i nästan 40 grader. Inget annat bara feber. Så ingen skola för honom varken igår eller idag. Jag var verkligen tvungen att jobba igår så maken fick va hemma och vabba, första gången. Idag mår han mycket bättre nästan ingen feber alls. Det blir vila, vatten och Mias kanelbullar idag så mår han säkert bra imorgon igen. Givetvis kände sig maken lite hängig idag, fattas bara att vi alla åker på det nu. Får bli massa ingefärste och mota Olle i grind, har verkligen inte tid att va sjuk nu. Dessutom får vi finbesök i eftermiddag, det vill vi ju inte missa. Ända från Växjö minsann.FullSizeRender74

En tanke på “Feber in da house

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s