När man blir tipsad om nåt väldigt bra

Fru Z hade fått nys om en väldigt bra grej. Nämligen en blomsterbutik online, inget märkvärdigt med det tänker ni, men jo här är det det. De som finns säljer bara buketter som, hur ska jag säga, inte är riktigt min stil, stora ganska smaklösa schabrak med massor av färgad cellofan runt. Hur som helt finns nu den här butiken Florette, de har massor som man vill ha dessutom levererat gratis till dörren, tyvärr verkar jag inte va ensam om att gilla det, det mesta är slutsålt mest hela tiden, men de här fick jag hem häromdagen, de fyller dessutom på nästan dagligen så mer kan jag få en annan dag!

Tusen tack för tipset bästa M!FullSizeRender75

En tanke på “När man blir tipsad om nåt väldigt bra

  1. Hejsan! Du att det var så lite så, innan sommaren hade en deal där man fick en gratis bukett om man beställde mer än en bukett… hoppas det kommer tillbaka, för då kan du köpa ett par buketter så får jag en gratis. Kanon så säg 🙂 x

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s