Familjen stel

Ja ni, känns som jag upprepar mig hela tiden men tiden verkligen bara rusar iväg.
Maken reser mest hela tiden, ungarna ska komma in i alla rutiner, vilken dag ska vad med, simväskan, gympapåsen, biblioteksboken, när byts läseboken, läxor (jodå nu börjar det för sonen), lunchlådor och mellanmålslådor ska planeras. På eftermiddagarna ska alla aktiviteter sättas, kalas säsongen har redan dragit igång två barnkalas har hunnits med och så har vi firat Ebba som blivit hela 15, hon va ju bara barnet när jag flyttade hit, som Iggy är nu närmare bestämt 6 år, just det, tiden går.
Det har varit tre föräldrar möten eftersom maken varit borta har farbror Erik och Hilde fått rycka ut som barnvakt, tur de finns.
Vi har hälsat på bebisen i magen, han växer och frodas men glöms bort lite här i allt annat, men både han och jag mår fin fint v 17 nu, börjat lite smått med hans album iallafall, båda de andra har så då måste ju han också få.
Jag har hunnit få in lite träning också, väldigt skönt att komma igång igen.
Det har jobbats en del, vi ska öppna en studio här i Dubai, så roligt! Det styr vi med och det ”vanliga” jobbet på det, men det är bara roliga grejer, mycket spännande på g.
Så är det ju en miljon grejer som ska fixas, presenter ska inhandlas, balettdräkt som vuxits ur, uniformer kompletteras etc etc, när en lista är avbockad har en ny vuxit fram Ja ni vet ju, never ending story, men jag gillar ju att ha fullt upp så jag klagar inte, men det är därför det är lite tyst här inne, jag glömmer ta bilder om dagarna och att sätta mig ner och skriva hamnar längst ner på listan.
Den här veckan (första dagen idag dock) börjar allt sätta sig lite känns det som, det börjar gå lite på rutin, maken är hemma en extra dag innan han reser igen, idag hann jag tom med en manikyr, inte fy skam!
Rio skulle ha med en bild på sin familj, efter mycket om och men fick vi svettiga (över 40 grader ute) till denna något stela bild, men hon är ju bra på den, det är ju huvudsaken.
Ska försöka bli lite mer frekvent här inne, allt ska bara hamna på rätt plats först.
Nu ska jag sova, tidig morgon väntar imorgon! Godnatt!
FullSizeRender72FullSizeRender73

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s