Äntligen..

Skolstart och rutiner säger vi allihop, det har varit ett väldigt långt sommarlov i år, både mamma och barn va lite trötta och rastlösa nu. Jag är naturligtvis glad att jag har möjligheten att va hemma med dem men det är inte lätt att hålla dem underhållna i 10 veckor 24/7, de har ju tyvärr inte jättemånga kompisar i Sverige heller, nästa år får det bli både fotbollskola och tennisskola.
Rio va så glad första dagen och OTROLIGT stolt över sin uniform, vill absolut inte ta av den när hon kommer hem. Hon har mjukstart och är bara där 2 timmar om dagen de första två veckorna, men hon vill inte gå hem när jag hämtar henne, inte en tår har hon fällt. Stora tjejen känner knappt igen henne med uppsatt hår och uniform.
Iggy va lite ledsen kvällen innan skolstart, hur är nya fröken? Mm mm, mycket funderingar där över lag just nu. Men det gick hur bra som helst, de har ju fått behålla sin klass så de kastade sig i armarna på varandra och gick snabbt in till nya fröken och klassrummet. Och när jag hämtade utbrast han, mamma jag har haft så roligt idag. Då började jag nästan gråta (hormon stinn), han har alltid haft kompisar och har ganska lätt för att lära (än så länge) men han har väl inte direkt älskat skolan, mycket tårar vid lämning, alltid lite motstånd och gnäll. Men det verkar ha vänt nu, så OTROLIGT skönt!

FullSizeRender69FullSizeRender68FullSizeRender70

En tanke på “Äntligen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s