Mitt lilla hjärta

Lilla Rio, har blivit så himla stor i sommar. Jag kan sitta och bara titta på henne när hon leker, resonerar med sig själv eller med nån av oss andra. Pratar som hon vore 20 typ. Glad nästan jämt, älskar att gosa och mysa, gör precis allt som storebror gör, längtar efter att bli storasyster även om det var lite av en besvikelse att det inte är en lillasyster, men mamma då tar vi en lillasyster efter lillebror! Eh nej tyvärr det räcker nog med barn sen lilla gumman. Hon älskar att dansa och spexa, älskade finaste Rio du förgyller mina dagar så! Tänk att du ska börja skolan om bara några dagar, det va ju igår du kom upp på mitt bröst!

Btw Gardner and the gang AW17 finns ute nu, löp och köp, älskar det här printet, Iggy har samma tshirt, jag funderar på om jag kan pressa ner min lekamen i en 8-10 år kanske.
IMG_5842IMG_5843

2 tankar om “Mitt lilla hjärta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s