Äntligen!!

Nu är det officiellt, fyra ska bli fem! Vi har längtat ganska länge och plötsligt hände det! Jag mår bra och bebisen också, vi har varit på ett UL här i Stockholm där vi också gjorde NIPT testet, allt såg fint ut, dessutom fick vi veta att det med största sannolikhet är en liten kille. Så om allt går vägen får vi en lillebror i februari, helt fantastiskt underbart!
Vågar knappt tro att det är sant!
På söndag åker vi hem till Dubban igen, på måndag ska jag till min ”bebisdoktor”, kolla läget igen, skriva in mig och ta lite prover antar jag, det brukar man ju göra. På torsdag går vi in i vecka 15, det går undan den här gången.
Önskar att han börjar göra sig till känna lite snart det är ju lite märkligt när man bara har lite fluffig mage (kan lätt bara vara lite för mycket matintag), inte känner några sparkar och mår helt som vanligt, har man orolig personlighet (som jag) blir man lätt nojjig!

IMG_1824IMG_1794IMG_1780

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s