Lik mor men söt ändå

När jag var liten dansade mina föräldrar mycket folkdans, ni vet schottis, hambo och sånt där. Vi åkte på resor i Europa och besökte olika folkdanslag, jag fick hänga med och leka med de äldre barnen medans de dansade. Eftersom de naturligtvis hade Värdensdräkt på sig när de dansade tyckte de att även jag skulle ha en. Fick den när jag va 4 år precis som Rio är nu (nåja om några månader), vi var såklart tvungna att prova på henne nu när vi var hemma i Växjö. Satt som en smäck! Hon älskade dessutom att ha den på sig, dansade runt och ville aldrig ta av den, motsatt till mig när det begav sig. Jag hatade den, kommer ihåg hur det kliade och hur tung den var. Tur att nån gillar den!FullSizeRender51FullSizeRender50IMG_1469

2 tankar om “Lik mor men söt ändå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s