Vårt nya vrålåk!

Tillbaka i Stockholm igen, här väntade vårt nya åk. Barnen är för stora för dubbelvagnen, men för små (eller för lata kanske) för att orka gå längre sträckor, att ha dem på egna cyklar vågar jag inte då de har noll vana av trafik (visst de måste ju lära sig nångång men det får vänta) eftersom vi inte har någon bil blir vi väldigt låsta. Jag kom då på den briljanta iden att en sånär lådcykel som alla har i Danmark skulle ju passa oss perfekt, kan man cykla och handla med tom. Sagt och gjort vi beställde en innan vi lämnade Dubai men det va lång leveranstid så den hann inte fram innan vi åkte till Småland. Så idag har vi premiär cyklat, barnen älskar det, vi också, visst är det lite vingligt innan man vant sig men det går snabbt. Vi la dessutom till el, så man orkar trampa i alla backar här. Tror jag är lite kär faktiskt, blir till att cykla varje dag.
Och jo, jag har också hjälm naturligtvis, tog bara av den för fotot, lite fåfäng är man ju ändå.IMG_1778

2 tankar om “Vårt nya vrålåk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s