Sommar

Oj vad tiden går (som vanligt), mässan i Paris har avverkats med bravur, och vi har sen några veckor tillbaka förflyttat oss söderut. Vi började med att hyra en bil och köra hela vägen till Helsingborg till farmor och farfar. Där vi stannade några dagar och spanade in deras nya hus, havet och fina Råå, vi hann även med en fika med fam Svensson/Persson, det va inte igår så riktigt härligt att catcha upp.
Jag har blivit riktigt dålig på att fota märker jag så jag är ledsen om det inte finns så mycket bilder de jag har har jag fått skrapa ihop från alla möjliga och en del har jag inga bilder på alls, hoppas ni inte tar illa upp.
Efter Helsingborg styrde vi mot Växjö, där vi installerade oss på Helgö. Maken och jag drog en weekend till Köpenhamn för att äta middag med danska vänner som tidigare bodde i Dubai men numer bor i Köpenhamn, jag tror minsann en tradition är född, vi har inte setts på länge ändå kändes det som igår, en super härlig helg.
Maken for åter mot Dubai för några veckors jobb, vi har haft Växjö som utgångsort och sedan gjort lite avstickare. Vi har varit hos vår älskade familj Z i Ragnabo, besökt Astrid Lindgrens värld, spenderat några underbara dagar i Varberg med bästa Kristin, Enzo och Jack. Vi har hälsat på farmor Greta och mormor Irma. Vi har fikat, myst och klappat djur hos gudmor i Rinkaby.  Vi har naturligtvis spenderat tid hos bästa fam P i Långa rör, ätit fantastiskt middag hos fam L.
Äntligen träffat Sibu igen.
Spenderat många timmar med att fiska, både fisk och nu kräftor när premiären är avklarad. Träffat mina kusiner och barnens sysslingar för en super härlig playdate i Strandbjörket.
Hoppas jag inte glömt någon, isåfall ber jag verkligen om ursäkt!

Så har vi såklart hängt massa med älskade mamma, pappa och bror.
Tusen tusen tack för  all hjälp, all lek, alla skratt, allt mys, ja allt. Är så otroligt tacksam och från botten av mitt hjärta glad att jag har er! Love you to the moon and back!
Nu avslutar vi smålandsvistelsen den här sommaren med fam E, maken som kommer för iallafall nån veckas semester, bror, kräftskiva, sen styr vi åter mot Stockholm.IMG_1323IMG_1338IMG_1360IMG_1378

IMG_1442

IMG_1369
IMG_1404IMG_1407IMG_1412
IMG_1434IMG_1445

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s