Färgglatt sommarlov!!

Äntligen, nu är det sommarlov! Det blev ett väldigt tårfyllt farväl på dagis idag, i 4 år har vi haft barn där men nu blir det ju skola även för den lilla. Okej jag erkänner, blev några tårar i skolan också, Iggy får ju ny lärare varje år, dock har de bestämt att hålla ihop klassen i två år till, det känns väldigt skönt. Miss White har varit en klippa så vi kommer sakna henne men ryktet säger att hans blivande lärare är HELT fantastisk, det ser vi framemot.
Vi firade in lovet med milkshake de lux minst sagt, de fick inte ens i sig hälften. Stället va överfullt av sommarlovsfirare, min hjärna höll på att sprängas, den ljudnivån.
Vi drog en snabbis till MOE för inköp av nya kläder till mamman, jag var ju också tvungen att fira sommarlovet. Jag som aldrig burit rosa eller ens gillat färgen (jo när jag va liten såklart) har på senare tid blivit lite besatt av rosa, väldigt märkligt men det är väl bara att bejaka så länge det pågår. Så idag slog jag till på ett par rosa jeans(!) minsann. Sjukt nöjd, kommer bli sommarens mest använda byxa helt klart!
Nu är allt packat och klart! Middag med Erik och Hilde ikväll innan vi drar tidigt imorgon bitti, samtidigt som resten av Dubai, kommer va kaos på flygplatsen.
Vi landar vid lunch typ, på kvällen väntar ett enkelt midsommarfirande med några vänner härifrån som åker samma plan som oss!
Glad midsommar vänner! Ses i Svedala!FullSizeRender34FullSizeRender40FullSizeRender41

En tanke på “Färgglatt sommarlov!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s