Mini blir stor

Som bekant börjar den lilla snuttan skolan efter sommaren. Igår va jag och träffade hennes lärare, hon får samma som Iggy hade sitt första år, det är vi såååå tacksamma för, miss Thomas är grym. Idag va vi och uppdaterade uniformerna, av erfarenhet vet jag att de oftast är slut när man kommer tillbaka efter sommaren så lika bra att köpa nu (lite större då så de kan växa på sig i sommar). Jag har då aldrig sett en stoltare unge, hon ville aldrig ta av sig den, hennes fröken på dagis säger att hon är så redo för skolan, kan bara hålla med, så stolta föräldrar.
Idag fick Iggy fick sin ”rapport”, absolut inte betyg utan mer en uppföljning på vart han ligger för sin ålder, han har extrem lätt för siffror (måste komma från mig, NOT) är en god vän och hans humor sprider mycket glädje i klassrummet. Väldigt rolig läsning för mamma och pappa. Tänk att vi lyckats skapa så fina ungar, inte klokt!
Pappan har äntligen kommit åter efter en vecka i Paris,så nu är vi samlade och kör en sista vecka innan vi åker mot Sweden. Todo listan betas av i rasande fart, tandläkare, frisör, naglar, presenter, uniformer, kalas, uppvisningar, träning, matbeställning, middagar med vänner och så lite jobb på det. Älskar när det är fullt upp men längtar väldigt mycket efter lite tillsammans tid allihop i Sverige med lite lugnare tempo och firande av årets viktigaste dag (dagen efter midsommarafton) som höjd punkt :-), innan JAG åker till Paris på jobb i slutet av juni.
Så, nu kör vi en sista fullspäckad helg och vecka innan vi sätter oss på planet mot SWE!FullSizeRender33

En tanke på “Mini blir stor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s