Intensiv vecka

Jag är som bekant i Sverige, åker hem imorgon. Vilken vecka jag haft, sjukt busy men otroligt härlig, tiden har flugit iväg jag har verkligen njutit av ett helt fantastiskt vår Stockholm, det är så länge sedan jag var i Sverige när syrenen blommar, herregud, har glömt hur härligt det är. Jag blir liksom hög på alla dofter, barndomsminnen väcks till liv.
Så fort vi landat åkte vi på möte för att förbereda presseventet vi skulle ha dagen efter, efter en väldigt lång dag blev det chark bricka hemma med bror, herr och fru P kom över på ett glas vin.
Dagen efter körde vi en väldigt uppskattad pressfrukost, där Kristin (min chef) och Tessan (Alshammar) lanserade sitt samarbete som resulterat i en badkollektion som är helt fantastisk. Jag är så otroligt glad för det här jobbet, att få jobba med nåt jag verkligen brinner för är så kul, jag är så otroligt tacksam.
Resten av veckan har varit en blandning av möten, middagar med vänner och familj, promenader, mys, häng och lite shopping.
Idag har vi avslutat vår Sverige vecka med ett familje event, som blev så otroligt lyckat, massor av folk, alla verkade gilla kollektionen. Så himla roligt! Tack alla som kom!
Visst var det tråkigt att inte få fira morsdag med mina älskade ungar men jag fick en fin film imorse och imorgon kväll är jag tillsammans med dem igen. Så kör vi tre veckor till innan vi åker hem för sommaren. Maken och jag löser av varandra på flygplatsen så honom får jag tyvärr inte se på ytterligare några dagar men nästa helg är vi tillsammans igen allihop. Tack alla som tar sig tid att ses när jag dyker upp, älskar er!
Och Mamma, Stort grattis på morsdag igen! Du är världs bäst!
IMG_1514IMG_1545FullSizeRender39IMG_1547

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s