En är sjuk en är trött

Vi börjar veckan i soffan i pyjamas, Iggy har feber och jag är trött efter en helg fullspäckad med jobb. Så vi tar igen oss helt enkelt, en blir frisk en laddar energi. Jag åker nämligen till Stockholm på tisdag en vecka med jobb, ska bli otroligt kul. Hinner dessutom med lite efterlängtat kompishäng. Det här är precis vad jag behöver efter som ni vet vid det här laget otroligt intensiva månader på makens jobb, då han rest i stort sätt varje vecka sen i november, ändå får jag ångest. Svårt att lämna barnen, har knappt varit borta från dem sen de föddes så det är egentligen bra att jag åker så de får lite egentid med pappa också och jag får ladda batterierna lite. Men som vanligt snurrar alla katastrof och kontrollbehovstankar igång, att det värsta ska hända och att jag ska längta FÖR mycket, klarar jag det här?? Ska verkligen verkligen försöka njuta, ha roligt och hålla de jobbiga tankarna på avstånd!FullSizeRender38

En tanke på “En är sjuk en är trött

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s