STOR dag

Idag har liten blivit ännu större, första tanden rök. Den har varit lös ett tag så idag när han bet i nåt olämpligt försvann den ur tandraden snabbare än kvickt ner i magen, tyvärr. Sonen tyckte dock inte att detta var nåt roligt utan grät en stund och vägrade se sig själv i spegeln. Undrade om verkligen alla tappar sina tänder. Fick tjata hela dagen för att till slut få ta en bild, han skämdes istället för att glädjas som de flesta barn faktiskt gör, ingen aning om varför, vi har väl inte pratat tillräckligt om det hemma kanske.
Nåväl, när han kommit över chocken blev han mest orolig över att tandfen inte kommer komma eftersom tanden är i magen, hans lösning på det; mamma jag bajsar utan att spola så kan tandfen hämta tanden i toaletten. Hmm jaha ja, varför inte??FullSizeRender37

2 tankar om “STOR dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s