Hej å Hå

Tiden den går.. Ja ni vet väl vid det här laget vad vi styr med, maken reser, jag jobbar lite, tränar så fort jag får chansen försöker trycka in 3 helst 4 pass i veckan. Iggy har varit med i en dans show på Mall of Emirates, suuuper duktig, mamman grät såklart en skvätt.
Den lille mannen har även hunnit med att vara King of the week i skolan, en VÄLDIGT stolt kille. Påsk firade vi inte nämnvärt då Iggys show tog hela helgen men påskägg hann vi leta såklart, missbedömning av värmen kan man säga.
Så har vi hunnit med en hel drös barnkalas och ett och annat vuxenkalas, några luncher med vänner, spelat spel, lagt pussel, dansat, bakat osv osv Ikväll är det dags igen då vi ska fira Erik tillsammans med en hel drös härliga vänner, ska bli så kul!
Börjar få lite blogglust tillbaka, får väl se om den hänger kvar!
Ha en fin helg alla! IMG_1284FullSizeRender29FullSizeRender28FullSizeRender27FullSizeRender26FullSizeRender25

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s