Tar rygg

Skollov, IGEN, 2 veckor springbreak! Har lite svårt efter senaste månaderna att komma på nya saker att underhålla/hitta på med dem. Har liksom slagit knut på mig själv, trollat med knäna men nu är det slut där uppe i knoppen, jag kommer inte på mer. Träningen har fått lida för mycket så imorse tog jag under protester med ungarna ut på en PW, Iggy på cykel och Rio i vagnen. När vi väl va i väg va det slut på gnället, bara en gång frågade de om vi inte var hemma snart. Vädret pendlar lite nu innan det blir super varmt igen, 38 grader ena dagen, 28 nästa, idag är en super dag, sval vind, klarblå himmel och 27 grader vid 8.30.
Förra veckan gjorde vi nåt för oss, otroligt spontant (vi är verkligen inte spontana i vanliga fall, planerar noga och eftertänksamt), vi bokade en ”sista minuten” tillbaka till Maldiverna, HELA familjen den här gången. Maken fyllde år, kunde ta några dagar ledigt, det fanns flygbiljetter och ledigt rum på ön, så vi bara gjorde det. Och igen har vi naturligtvis haft det HELT fantastiskt, nästan inget regn heller. Som vi njutit av tillsammmans tid, god mat, gott vin och kompishäng då fam Z också va där.
Det lugn och harmoni jag känner där hittar jag ingen annanstans, jag som i vanliga fall oroar mig mycket och har en del ångest, där är det som bortblåst, jag kan inte ens om jag försöker frammana de känslorna som jag annars känner nästan dagligen. Det blir sån vila för min hjärna, underbart skönt!
På makens födelsedag hade herr och fru Z fixat bbq ute på piren i solnedgången, det va helt magiskt. Tusen tack fina ni!IMG_1182FullSizeRender21FullSizeRender20IMG_1168

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s