Lite av varje

Länge sedan sist, har varken haft ork eller lust helt ärligt. Maken har varit borta extremt mycket sista tiden så fokus har legat på barnen, komma ihåg allt de ska göra och ha med sig till höger och vänster, vad som ska ätas i lunchboxar och till middag, träna måste jag för att må bra så det måste prioriteras, så lite jobb på det, ja bloggen fick helt enkelt vila lite, vi får se hur det blir framöver, jag har ju haft svackor förr och kommit tillbaka, kanske blir det så även denna gång kanske försvinner jag helt, vi får se.

Vi har iallafall hunnit med sports day för Iggy, international day för Rio, Iggy har tagit upp tennis karriären igen, Erik och Hilde ser vi några gånger i veckan, båda barnen har simmat och efter det värmt sig i en varm tröja, det är typ 30 grader i poolen men när man kommer upp är det lite kyligt nu faktiskt, så härligt, vi har haft så kallt som 12 grader på morgonen vissa dagar.
Farmor och farfar har varit på besök, Fam S har varit på besök, Obitz har varit på besök och vi har haft release för Gardner and the gang SS17. Super lyckat och roligt event. Så mycket fint, löp och köp nu mina vänner. Efter eventet körde vi pizza night, roligt inslag, barnen fick själva baka sina pizzor mycket uppskattat.
Så då vet ni lite vad vi styrt med!
Ha en fin helg allihop!img_0819img_0823img_0853fullsizerender4fullsizerender5img_0881img_0884img_0885

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s