Assembly

Idag var det dags för assembly (vet inte riktigt det svenska ordet, skulle gissa typ samling) for Iggys klass, de andra klasserna i samma årsgrupp var tittade tillsammans med alla föräldrar, de hade ett litet uppträde som de övat på sen skolan började igen. De läser om nordpoolen just nu så det va temat. Iggy va pingvin om det är otydligt på bilden, glad att han inte va säl, herregud så svårt. Iggy va lite krasslig i början av veckan så det va oklart om han skulle kunna va med men han piggade på sig så det gick bra. Tur det för han hade tom en replik alldeles själv som han inte berättat för oss om, såå duktig, stolt mamma pappa och lillasyster på plats såklart.
fullsizerender2fullsizerender3fullsizerender1

2 tankar om “Assembly

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s