International day

Idag va det då äntligen dags, international day på Iggys skola. En av årets höjdpunkter enligt både mig och sonen. Älskar paraden, älskar att mångfalden är så självklar, älskar alla glada barn, älskar alla stolta föräldrar, alla lika alla olika, inga konstigheter, bara kärlek inget hat. Alla går stolt med just sitt lands flagga, stolta över sitt arv och stolta över att vara del av världen, spelar ingen roll vart man kommer ifrån för alla är från olika ställen världen över, skolan har 69 nationaliteter hur härligt är inte det?
Senare på dagen va det ett stökigt hallabalo där föräldrar ansträngt sig till max för att dela med sig av sitt hemlands härligheter. Vårt bord låg i lä jämfört med många andra men det mesta vi bjöd på tog faktiskt slut, chokladbullar, kanelbullar och köttbullar. Stimmigt och härligt på samma gång. HELT slut när jag kom hem, men nu är det bara att ladda om, ikväll ska jag på överraskningsfest hos grannen och imorgon kommer maken förhoppningsvis hem också, välkommen helg!
Ett stort tack till Hilde som hjälpt mig så mycket idag och ikväll, tack!

fullsizerender351fullsizerender350fullsizerender352

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s