Fullt ös medvetslös

HERREGUD vilken vecka.. Maken har varit bortrest, alla barnens aktiviteter har börjat, international day på Iggys skola idag där vi skulle ha ett svensk bord, allt som skulle förberedas för det, så igår kväll sent får vi ett mail från skolan att de flyttat fram det till nästa torsdag då vi har landssorg i 3 dagar ( fem emirati diplomater dog i ett terrorist dåd i Afghanistan i början av veckan) och på toppen av det här har jag börjat JOBBA lite, ja ni läste rätt, jag jobba, hur ska det gå?
Det kom högst oväntat, en ”ny” vän till mig har ett barnklädesföretag, ganska stort där hemma i Sverige (då hon också är svensk), hon frågade om jag kunde tänka mig att hjälpa henne några timmar i veckan med diverse olika administrativa grejer, lite allt i allo så hon kan fokusera på det kreativa skapandet.
Vi har börjat lite smått i veckan och även om vi mest pratat känns det riktigt spännande och roligt. Har nu fått några ”uppgifter” som jag ska lösa (säger man så), låter kanske märkligt men har man inte jobbat på över åtta år är man lite ringrostig, men det känns liksom som vi ”leker” jobb. Har på nåt vis svårt att få in i hjärnan att det lilla jag gör/kommer göra ska hjälpa henne att driva företaget, overkligt på nåt vis. Så ska man också veta att jag aldrig jobbat på kontor vilket bara det är en utmaning, jag är van vid att jobba är att hugga i rent fysiskt liksom.
Nåväl, det ska bli oerhört spännande och jag kommer säkert lära mig massor och det är ju en bransch jag känner. Det är väldigt flexibelt, kan jobba lite var och när jag vill så länge allt blir klart i tid, så eftermiddagarna kommer jag fortfarande hänga med barnen.
Och företaget heter Gardner and the gang, in och följ på insta nu..
Här är vi på stranden en stund i eftermiddags, alla delvis klädda i Gardner såklart!fullsizerender345

6 tankar om “Fullt ös medvetslös

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s