Hemma igen

Nyår kom och gick i ett rasande tempo, vi fick finbesök från Borås och Oslo, fam Lundgren/Desai och Hilde (Erik kom med oss från Växjö).
Vi körde en riktigt klassiker, lunch på Riche, löjrom till förrätt, oxfile till huvudrätt avslutade med hovdessert och ett av mina numer berömda musikquiz (min nya hobby). Bästa överraskningen alla kategorier, min bror dök upp lagom till huvudrätten, han jobbade, till midnatt trodde jag men tydligen bara till 20, så himla himla mysig blev så glad, sen sjöngs Happy New year, skålades och sköts sinnesjukt mycket raketer, alla barn sov igenom oväsendet. Smet faktiskt i säng strax innan 1, vi hade en hel dag av packning och städning  framför oss den 1de då vill man ju inte va allt för trött.
Tusen tack alla för en härlig nyår! (Tyvärr blev det inte så många bilder)
Vi fick ordning på allt i bra tid för att hinna med en sista brasa och god middag.
Nu är vi hemma, Iggy började började skolan igår, Rio idag. Lite jetlagda är vi allt, framförallt barnen, man tror att 3 timmar är lite men när kl ringer 6 då är man inte människa vill jag lova. Jaja det går över!
Hann med en kaffe hos fam Z igår efter skolan, jag fick lära mig den hårda vägen att barngrindar (i detta fall valpgrind) kan vara livsfarligt för stortår om man är på språng, dubbelt så stor och blå idag!
Nu är vi laddade till tusen för ett härligt 2017, jag har bestämt att det ska bli ett riktigt toppen år. Massa roligheter står för dörren under våren, först ut, första besöket för i år landar in redan imorgon! Nu Köööör vi!
img_0704fullsizerender344

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s