Sist på bollen

Jag har stått emot länge, sett ett avsnitt men inte fastnat, tyckt jag varit för gammal, men som i ett led i vilatahandommigsjälvvågasäganej projektet har jag nu lyckats bli HEELT besatt, av Skam som ni säkert förstår. Så fort jag tar en halvtimmes vila drar jag på ett avsnitt, vill se alla NU, måste få veta vad som händer. Fantastisk serie med hög igenkänningsfaktor, även om man är lite äldre så kommer man ju precis ihåg hur det va. De har verkligen fångat verkligheten, tänk att mina små telningar ska igenom det där om några år. Åh vad jag önskar att de kommer lyssna när jag säger att det kommer bli bra att allt kommer lösa sig även om det inte känns så just där och då, åh vad jag vet att de inte kommer lyssna och istället säga att jag inte fattar nånting, men va så säkra ungar jag fattar precis, jag har gått igenom allt det där och kommit ut någorlunda hel på andra sidan.
Jag ska göra vad jag kan för att stötta genom den där turbulenta tiden, när hormonerna flödar och dramat med dem.

Har ni inte sett serien, SE DEN NU! Passar alla åldrar jag lovar!fullsizerender341

En tanke på “Sist på bollen

  1. Hanna! Vi har plöjt som besatta, tips tips är att se säsong 3 på nrk.no om ni ej gjort det… hoppas ni haft en fin jul och att alla mår bra! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s