Att gå på fest

I går satte vi oss på planet mot Stockholm för några sista dagar innan vi drar tillbaka till Dubai igen. Lite sena sladdade vi in hemma, gav ungarna mat och i säng sen kom barnvakten, världens bästa Nora och tog vid, vi åkte mot stan och fest hos Erik och Maria. Jissus vad länge sedan jag var på fest, kommer inte ens ihåg senast, middagar och lite barhäng absolut men en fest, det va länge sedan. Kom på mig själv med att inte riktigt veta hur man gör eller vad man gör liksom, men jag minglade på pratade med folk så jag gjorde nog inte bort mig, såg ut som det va vad alla gjorde. Suuuper trevligt och även om vi inte stannade så länge är vi lite trötta idag men väldigt glada och fyllda av energi!
Nu blir det snabblunch och sedan en lång promenad i solen och lite inköp av nyårsblommor!
Posen får ni leva med, mycket nöjd med min outfit igår, haft den flera ggr, älskar den högt, syns kanske inte så bra dock.fullsizerender340

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s