Lunch på stan

Vi lyckades klämma in en halvdag på stan häromdagen, först lite lek med Dubai kompisar till barnens stora glädje och de vuxnas också såklart, sen tog vi en lunch på Brillo, maken också,  han är där fysiskt iallafall. Sen hann vi även med några klappar, nu tror jag minsann att vi är klara, jag har varit krasslig ett tag och extremt dålig på att lyssna på kroppen och fortsätter bara köra på. Så efter ett par timmar på stan sa kroppen ifrån, vi åkte hem och jag bäddade ner mig, ställde in kvällens planer, tyvärr för det var något jag sett framemot så länge men varken kropp eller knopp ville och då får man faktiskt lyssna. Måste bli bättre på att säga nej ibland och faktiskt sätta mig själv och hur jag mår först
Nu är det lite bättre men vi fortsätter att ta det lugnt hemma, ska börja packa lite idag imorgon åker vi äntligen till Växjö, slå in lite julklappar ikväll, läsa en bok, tända en brasa, gosa med mina ungar och fortsätta fylla på depåerna med energi.
Va rädda om er!fullsizerender329fullsizerender330

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s