Affektionsvärde

Visst gillar jag att köpa nya grejer det ska jag inte sticka under stol med, men desto äldre jag blir desto mer börjar jag uppskatta saker med affektionsvärde. Saker jag vuxit upp med, som funnits där i ögonvrån hos människor som betyder eller betytt mycket för mig. Som påminner om dem och deras hem, som ger trygghet och värme att omge sig med.
Jag kan komma på något helt plötsligt, oj undra vart den är nu, eller den har jag inte sett på länge, så textar jag mamma som får agera letade eller tala om vart det har tagit vägen. Jag vill att dessa saker ska ska minnen även för mina barn, vill att de ska känna som jag känner, ja den hade vi alltid framme vid jul eller påsk eller den stod alltid på spisen hemma hos mamma och pappa. Ja ni fattar. Den här krukan och faktiskt även snäckan som ligger bakom tillhörde min farmor en gång i tiden, min farmor va väldigt speciell för mig, jag saknar henne fortfarande. Nu står den där på spisen, blomman byts ut efter säsong, jag blir glad varje gång jag ser på den, en av de grejer jag skulle rädda om det började brinna.img_0636

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s