Julmarknad på Skansen

Jodå vi hann med en julmarknad också, med ungefär halva Stockholm. Supermysigt mellan en skrikande Rio (hon gillar inte att frysa eller att gå när det är halt) och väldig trängsel. Fick med oss kusin Nora också, vilket vi alla va väldigt glada för. Vi åt korv, nybakade minimunkar, köpte julgodis, drack varm choklad och tittade på lite djur. Väldigt härlig dag, strålande sol och några minus grader. Vi kom hem till tänd brasa och en make och morbror som slutat jobba och lagat middag. Nu slutet på musikhjälpen! Kommer sakna det så, vi har ju önskat låtar varje dag!fullsizerender326fullsizerender327fullsizerender328

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s