Sverige

Stockholm bjuder verkligen på sitt absolut bästa jag. Blek decembersol, 5-6 cm snö, blå himmel. Det är så vackert att jag nästan gråter när jag ser solen sakta dra sig upp på himmeln med morgonkaffet i handen, tända ljus överallt, barn i pyjamas, adventskalendern på tv. Harmoni! Och på kvällen (eller snarare när solen går ner runt 3) då börjar myset, brasa, ännu mer tända ljus, julpyssel, pussla, titta på nån film, laga mat och somna tidigt i en sval säng med några underbara små ungar tätt bredvid. Saknar min man bara, jag saknar alltid honom när han är borta såklart men just den här gången känns det extra tungt. Förhoppningsvis kommer han snart!
Barnen är lyriska, visst är det lite gnäll över alla kläder (Rio) men på det stora hela är de bara glada. Nu ska vi baka pepparkakshus!fullsizerender318fullsizerender320img_0617fullsizerender321

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s