Glad Lucia

Våra barn har ju ingen direkt relation till Lucia, tyvärr. Visst de får helt andra traditioner istället men Lucia är ju speciellt för oss. När vi kom hem från BB med Rio kom vi direkt till svenskt Luciafirande med fam Z där Iggy bodde när vi var på BB. Vi bjöds på Lucia tåg och jag satt där nyförlöst med min lilla bebis och grät floder, jag va så rörd, efter det betyder det ännu mer för mig.
Idag har vi tittat på luciatåg på tv och jag har försökt förklara men de kan ju inte sångerna, har aldrig ens hört de flesta så jag jobbar lite i motvind kan man säga. Lagom till att vi dukat av frukosten dök min fina kusin Nora upp, med krona och glitter. Det tyckte barnen va roligt och tog genast på sig grejerna och gick ner och väckte Johan med en egen variant av luciatåg, sjöng, jag må han leva, för full hals! Ja vad ska man säga, det är ju med den sången de blir väckta med om de blir väckta med sång en gång om året liksom.fullsizerender323

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s