Rio 3 år

Älskade fina underbara Rio, 3 år redan, det va ju igår jag låg på sjukhus med dig på bröstet sovande, maken sovande i soffan bredvid och nobelfesten på tv typ hela natten (tidsskillnad). Jag var så upprymd av allt att jag inte kunde sova, svårt att sova när man precis fått en liten bebis. Du är den finaste tjej jag vet (såklart), sjukt envis, en drama queen av rang (hmm måste komma från maken), ödmjuk, snäll, rolig, du lär mig nya saker varje dag, jag är så otroligt stolt över att vara din mamma, jag finns alltid vid din sida!
Vi älskar dig till månen och tillbaka 200 miljoner gånger!!fullsizerender316fullsizerender317

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s